We depart from an interior corridor connecting 5 rooms without natural light with a challenge: to transform that blind façade into a light-filled corridor, like a real english courtyard.

 

An integrated solution by MEEVO made with Matrix Frame Light Boxes, enabled us to transform that area and to simulate external light entry, bringing visual confort to all working areas.

 

The result couldn’t be more realistic! All rooms gained in light and confort, as if we had a real courtyard with camellias in front of us!

 

From a blind façade to an illuminated corridor with camellias.

This is how the English Courtyard at MEEVO was born!

 

 

Product MATRIX FRAME Light Box 120

Project Wall of light / MEEVO Group Headquarters

Reproduction at MEEVO Group

English Courtyard

© Copyright 2016 MEEVO - trading e representações - All Rights Reserved